AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 250 gramų sluoksniuotos tešlos
100 gramų fetos sūrio
3 vienetai pomidorų
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė baziliko
1 šaukštas grietinės
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis čiobrelių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iškočiojame tešlos lakštą, įpjauname kraštą apie 1 cm, visą vidų pabadome šakute, kad iškiltų tik kraštelis, bet ne vidurys.
2.
Fetą sumaišome su grietine ir užtepame ant tešlos. Išdėliojame pomidoro griežinėlius. Pabarstome druska, pipirais, čiobreliu ir pašlakstome šlakeliu alyvuogių aliejaus. Išplakame kiaušinį ir plakiniu aptepame kraštelį.
3.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
4.
Ištraukus iš orkaitės atvėsiname ir patiekiame su šviežiu baziliku.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje