AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų miltų
200 gramų varškės (pertrintos)
200 gramų margarino (kambario temperatūros)
200 gramų grietinės
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių (arba 2, jei maži kiaušiniai)
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cinamono
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę pertrinti per sietelį ar elektriniu trintuvu. Į dubenį dėti miltus, varškę, kubeliais pjaustytą margariną, grietinę, kiaušinių trynius, kepimo miltelius. Viską ištrinti šakute, išmaišyti ir suminkyti tešlą.
2.
Tešlą pabarstyti miltais ir iškočioti iki 4-5 mm storio, kad būtų maždaug 40*60 cm lakštas.
3.
Baltymus su cukrumi suplakti iki standžių putų ir užtepti ant tešlos lakšto. Apibarstyti cinamonu.
4.
Susukti į ritinį ir supjaustyti 1-1,5 cm storio riekelėmis. Man pavyko 32 vnt.
5.
Kepti iki 190-200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.