AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų konservuotų avinžirnių (arba virtų)
100 gramų fetos sūrio
1 vienetas burokėlių (virtų arba keptų orkaitėje)
2 saujos špinatų
1/4 vieneto rausvųjų svogūnų
1 saujelė pistacijų (nebūtina)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avinžirnius nukošti ir dėti į gilesnę lėkštę.
2.
Burokėlius nulupti ir supjaustyti stambiais kubeliais. Dėti prie avinžirnių.
3.
Svogūną smulkiai sukapoti ir dėti į lėkštę.
4.
Špinatus gerai nuplauti, nusausinti ir dėti į lėkštę.
5.
Įtrupinti fetos sūrį, dėti smulkintus riešutus, pabarstyti pipirais ir raudonėliu. Apšlakstyti citrinų sultimis ir aliejumi. Išmaišyti. Skanaus!