AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: pagal poreikį salotų (naudojau salotų lapus ir špinatus)
pagal poreikį daržovių (naudojau ridikėlius, morkas, žirnelius)
1 vienetas avokadų
6 riekės karštai rūkytos šoninės
100 gramų fetos sūrio
5 vienetai putpelės kiaušinių
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis klevų sirupo (arba medaus)
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštas citrinų sulčių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išverdame kiaušinius.
2.
Šoninę apskrudiname keptuvėje iki traškumo ir sutrupiname.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus.
4.
Į lėkštę dedame visus salotų ingredientus ir apšlakstome padažu.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje