AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų karališkų krevečių (tigrinių, nevirtų, be kevalo)
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis česnako granulės
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių baltymų
pagal poreikį panko džiūvėsėlių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Krevetes pabarstome druska, česnaku ir paprikos milteliais. Paliekame bent kelias minutes pasimarinuoti.
2.
Įkaitiname aliejų kepimui.
3.
Kiaušinio baltymą paplakame šakute, kol šis suputos.
4.
Krevetes mirkome į baltymą, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame į įkaitintą aliejų.
5.
Kepame, kol krevetės krevetės taps gražios auksinės spalvos. Sudedame jas ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejaus perteklių.
6.
Patiekiame su mėgstamu padažu. Aš dažniausiai valgau su saldžiarūgščiu ir česnakiniu padažais.