AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 kilogramai bulvių
400 mililitrų pieno
200 gramų varškės
200 gramų karštai rūkytos šoninės
2 vienetai svogūnų
2 šaukšteliai druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
3 vienetai lauro lapų
šiek tiek riebalų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūnus ir šoninę smulkiai supjaustykite ir apkepinkite.
2.
Bulves nuskuskite ir smulkiai sutarkuokite, sumaišykite su varške, įmaišykite kepintus svogūnus, šoninę, prieskonius, pilant plona srovele užplikykite karštu, bet neverdančiu pienu.
3.
Viską sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą ir kepkite iki 180-200°C įkaitintoje orkaitėje apie 1-1,5 valandos.