AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 skardinė konservuotų pomidorų
1 skardinė konservuotų avinžirnių (nusunktų ir praskalautų)
250 gramų špinatų
200 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas svogūnų (smulkinto)
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 centimetras imbiero (tarkuoto)
2 šaukšteliai kario
1 šaukštelis aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštelis malto kumino
šiek tiek ryžių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkintą svogūną pakepinkite keptuvėje apie 5 minutes, kol šis suminkštės. Suberkite česnaką ir imbierą, maišydami kepkite apie minutę, kol aromatas pasklis. Berkite prieskonius (čili, karis, kuminas) ir pakepkite apie pusę minutės, kol aromatas pasklis.
2.
Supilkite pomidorus, kokosų pieną, avinžirnius, užvirkite ir kaitinkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes. Sudėkite špinatus, nukaiskite nuo ugnies ir išmaišykite (špinatai greitai sukris).
3.
Tiekite su ryžiais, apibarstę kalendra.