AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 0.5 vieneto iceberg salotų
2 vienetai pomidorų
1 vienetas avokadų
0.5 vieneto vištienos krūtinėlės (virtos)
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 sauja sūrio su melsvuoju pelėsiu
6 riekės šaltai rūkytos šoninės
2 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai pipirų
Padažui:
80 mililitrų alyvuogių aliejaus
1 šaukštas raudonojo vyno acto
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas citrinų sulčių
1.5 šaukštelio grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis rudojo cukraus
0.5 šaukštelio česnako miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šoninės juosteles kepame, kol gražiai paruduoja ir gerai apskrunda. Tada dedame ant popierinio rankšluosčio, paliekame atvėsti. Atvėsusias sutrupiname į nedidelius gabalėlius.
2.
Iceberg salotą supjaustome juostelėmis, išdėliojame didelėje lėkštėje ar dubenyje.
3.
Pomidorą, avokadą, vištieną ir kiaušinius supjaustome norimo dydžio gabalėliais, ir dėliojame ant salotų tokia tvarka, kokia jums labiausiai patinka. Šalia išdėliojame sutrupiną mėlynąjį pelėsinį sūrį bei šoninę.
4.
Viską apibarstome pora žiupsnių druskos ir pipirų.
5.
Padažui visus ingredientus gerai išmaišome viename indelyje (paragaukite, ar papildomai nereikia kurio nors ingrediento pagal Jūsų skonį).
6.
Salotas galite apipilti padažu prieš patiekdami arba galite padažą supilti į padažinę ir patiekti atskirai.