TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Nachos lėkštė su malta mėsa ir sūriu

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 gramų jautienos (maltos)
200 gramų sūrio
1 pakelis kukurūzinių traškučių nachos (naudojome "Santa Maria")
200 gramų salsa padažo
150 gramų konservuotų pupelių (arba virtų)
100 gramų konservuotų kukurūzų
100 gramų konservuotų jelapenų (nebūtina)
100 mililitrų vandens
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai aliejaus
1 pakelis taco prieskonių mišinio
Patiekiant:
1 pundelis kalendros

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkiai pjaustytą svogūną iki suminkštės.

2.
Tada sudėkite maltą mėsą ir ją apkepinkite.

3.
Suberkite tako prieskonių mišinį ir įpilkite vandens. Neuždengę maišydami pavirkite maždaug 5–10 minučių.

4.
Kukurūzų traškučius sudėkite į karščiui atsparų indą. Ant jų paskirstykite maltą mėsą.

5.
Ant viršaus išdėliokite konservuotus kukurūzus, pupeles ir smulkintus jelapenus. Apliekite salsa padažu bei apibarstykite tarkuotu sūriu.

6.
Dėkite į iki 225 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 5–7 minutes arba kol sūris išsilydys.

7.
Patiekite apibarstę smulkintomis kalendromis.


Patarimai:

Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.




admin · 2020-01-21 00:00 · 542 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt