AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 100 gramų sviestinio moliūgo
50 gramų fetos sūrio
50 gramų graikinių riešutų
1 sauja gražgarsčių (arba salotų mišinio)
1 šaukštas medaus
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis balzamiko kremo
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kubeliais susipjaustome moliūgą.
2.
Į keptuvę sudedame graikiškus riešutus ir lengvai apkepame. Supilame medų ir lengvai užkaramelizuojame.
3.
Tuo tarpu nuplauname salotas, supjaustome fetos sūrį.
4.
Balzamiko kremu papuošiame lėkštę. Į ją sudedame salotas, keptą moliūgą, fetos sūrį ir graikiškus riešutus, apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.