AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų vištienos filė (virtos)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
2 vienetai burokėlių (virtų)
100 gramų žaliųjų žirnelių (tinka ir šaldyti arba konservuotų)
5 šaukštai majonezo (apytikriai)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
60 gramų graikinių riešutų
30 gramų džiovintų slyvų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į lėkštė dėti konditerinį ar torto nusegamu kraštų žiedą. Naudojau 22 cm skersmens.
2.
Vištieną išskirstyti šakutėmis ar supjaustyti smulkiais kubeliais. Išmaišyti su 2 šaukštais majonezo. Paskirstyti vištieną lėkštėje.
3.
Burokėlius stambiai sutarkuoti, nupilti skystį ir išmaišyti su šaukštu majonezo. Paskirstyti ant vištienos.
4.
Smulkiai sukapoti svogūną ir riešutus. Paskirstyti ant burokėlių.
5.
Žirnelius nuplikyti ir gerai nukošti. Paskirstyti ant riešutų.
6.
Smulkiai supjaustyti džiovintas slyvas ir išdėlioti ant žirnelių.
7.
Kiaušinius perpjauti, baltymus atskirti nuo trynių. Atskirai sutarkuoti.
8.
Baltymus paskirstyti ant džiovintų slyvų. Plonai aptepti majonezu. Užtrupinti kiaušinių trynius.
9.
Bent valandėlę palaikyti šaldytuve.