AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: pagal poreikį agurkų (kiek telpa į stiklainius)
šiek tiek garstyčių grūdelių
šiek tiek krapų žiedynų
Marinatui:
600 mililitrų vandens
180 gramų cukraus
150 mililitrų acto 9%
1.5 šaukšto druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į švarius (geriausia - sterilizuotus) stiklainius sudedame krapus, garstyčių sėklas, agurkus.
2.
Į puodą pilame vandenį, dedame cukrų ir druską ir pamaišydami užvirinimane. Supilame actą ir dar kelias minutes paverdame.
3.
Karštu marinatu užpilame agurkus ir palaikome 10 minučių.
4.
Tada nupilame marinatą atgal į puodą ir vėl užviriname.
5.
Karštu marinatu vėl užpilame agurkus. Stiklainius sandariai užsukame švariais, karštu vandeniu nuplikytais dangteliais.
6.
Stiklainius apverčiame dangteliais žemyn ir paliekame, kol visiškai atvės.