TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Leonardas Dobilas Vygintė Silvestras Vygantė
Trapūs senoviški alaus sausainukai
Alaus sausainiai

Porcijų skaičius: 40

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 mililitrų miltų
200 gramų kepinių margarino (arba sviesto)
125 mililitrai alaus
šiek tiek cukraus

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį suberiame miltus, vis pamiltuojant burokinę tarką, sutarkuojame margariną.

2.
Rankomis trupiname, kol susiformuoja smulkūs trupiniai. Į juos po truputį pilame alų ir minkome, kol gausime gražų tešlos gabalėlį. Alaus gali viso neprireikti, arba reikti šiek tiek daugiau. Dedame tešlą 30 minučių į šaldytuvą.

3.
Tešlą iškočiojame 3 - 4 milimetrų storio, apibarstome cukrumi, supjaustome rombais arba kaip tik norite. Dedame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, paliekant nedidelius tarpelius.

4.
Kepame 220 C laipsnių orkaitėje apie 25 - 30 minučių, kol gražiai pagelsta ir atsiranda pūslelės.




admin · 2020-01-09 00:00 · 550 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt