AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų kokoso drožlių
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
100 gramų migdolų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Drožles suberiu į gilesnį indą ir supilu kondensuotą pieną, kruopščiai išmaišau ir palieku valandai, kad pienas bent truputį susigertų į kokosus. Tuo tarpu kaičiu virdulį ir verdančiu vandeniu nuplikau migdolus, palaukiu, kol atvės ir nuimu tamsiąsias luobeles. Riešutus nusausinu popieriniu rankšluosčiu.
2.
Iš kokosų masės formuoju mums žinomų kokosinių saldainių dydžio rutuliukus, į jų vidų “įmontuodama“ po riešutą. Kas antrą - trečią burbuliuką ploviau rankas šiltu vandeniu ir sausinau rankšluosčiu, kitaip saldainiai pradėdavo veltis tarp pirštų, visiškai prarasdami formą.
3.
Pagamintus kokosinukus merkiau į ištirpdytą šokolado plytelę ir šaldžiau šaldytuve. Dalį įdariau ne riešutais, o džiovintomis spanguolėmis, po vieną dar ir uždėdama ant saldainio viršaus.