AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos krūtinėlės (3 vienetų)
200 gramų vyšninių pomidorų
12 vienetų smidrų
6 riekelės sūrio (mėgstamo)
3 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai medaus
3 skiltelės česnako
0.5 vieneto citrinų (reikės sulčių)
pagal skonį petražolių (šviežių, pjaustytų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai ir gausite 6 gabalėlius.
2.
Indelyje sumaišykite sojos padažą, medų, smulkintas česnako skilteles, citrinos sultis, petražoles, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
3.
Į kepimo formą sudėkite vištienos puseles, užpilkite padažu ir apvoliokite iš abiejų pusių. Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
4.
Tuomet į kepimo formą sudėkite pomidorus, smidrus (kurių kotelių kietąją dalį nupjaukite ir su daržovių skustuku šiek tiek nuskuskite), ant vištienos krūtinėlių uždėkite po gabalėlį sūrio ir kepkite 6-10 minučių.