AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų moliūgų (nulupto, be sėklų)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai miltų
60 gramų fermentinio sūrio
1 sauja petražolių (smulkintų)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų kvapiųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje smulkiai sutarkavau nuluptą moliūgą. Subėriau smulkiai supjaustytus svogūną ir česnakus. Įmušiau kiaušinius. Sudėjau tarkuotą fermentinį sūrį, smulkintas petražoles. Viską išmaišiau. Į gautą masę įsijojau miltus. Blynų tešlą paskaninau druska ir pipirais. Dar kartą viską išmaišiau.
2.
Į įkaitintą keptuvę dėjau po šaukštą paruoštos tešlos kiekvienam blynui. Kiekvieną blyno pusę kepiau po 2 minutes. Skaniausi su natūralaus jogurto - krapų padažu. :)