AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 6 vienetai jalapenų
100 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
100 gramų kreminio sūrio (su žolelėmis)
šiek tiek balzamiko kremo (arba juodų maistinių dažų)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įpjauti pipirus pusiau, išimti sėklas (kaip tai dariau, žiūrėkite video recepte).
2.
Į pipirų vidų tepti kreminio sūrio.
3.
Iš sluoksniuotos tešlos padaryti kuo plonesnes ilgas juosteles. Jomis apvynioti pipirus.
4.
Kepti griliuje arba orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, apie 8-10minučių, kol gražiai paruduos.
5.
Pipirui atvėsus, jo viršuje ant pipiro dalies dėti 2 mažus balzimini kremo taškelius - “akytes“.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.