AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 lapai bemielės sluoksniuotos tešlos (didesni)
6 vienetai obuolių
50 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
1 šaukštelis cinamono
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir pakepti svieste, pabarsčius puse cukraus. Beje, cukraus kiekį galite drąsiai koreguoti pagal savo skonį bei atsižvelgdami į obuolių saldumą.
2.
Vieną tešlos lakštą ištepti kiaušiniu, pabarstyti likusiu cukrumi, cinamonu. Susukti į vyniotinį ir supjaustyti mažais ritinėliais (1cm storio).
3.
Kitą tešlos lakštą dedame ant apvalios kepimo formos dugno, sudedame obuolius, uždedame cinamono ritinėlius. Viršų patepame lengvai paplaktu kiaušiniu.
4.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitingoje orkaitėje apie 30 minučių, kol viršus bus gražiai auksinės spalvos.