AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas obuolių
120 gramų riešutų sviesto
pagal poreikį zefyrų
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek maistinių dažų (arba tirpinto šokolado)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Obuolį pjauti pusiau, išimti sėklas, supjaustyti storesniais griežinėliais. Jeigu užkandį tieksite ne iškart, griežinėlius apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsuotų. Jeigu tieksite iškart, to daryti nebūtina.
2.
Imti po du griežinėlius ir ant jų iš vienos pusės tepti riešutų sviesto.
3.
Ant pusės su riešutų sviestu vieną šalia kito dėti zefyrus nuo krašto iki krašto.
4.
Ant viršaus riešutų sviestu į apačią dėti kitą obuolio riekelę.
5.
Smeigti du 10 cm ilgio medinius pagaliukus. Ant jų – po zefyrą.
6.
Maistiniais dažais (arba tirpintu šokoladu) padaryti taškelius ant užmautų zefyrų.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.