TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-26 04:01
Estiškas kringelis su cinamonu
Estiškas kringelis su cinamonu

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 gramų miltų
120 mililitrų pieno
30 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
7 gramai sausų mielių
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
70 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis cinamono

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną šiek tiek pašildyti, įdėti 1 šaukštelį cukraus ir mieles. Leisti pastovėti 10-15 minučių, kol pradės veikti mielės.

2.
Inde sumaišome miltus, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos. Supilame mieles, 30 g ištirpinto ir atvėsinto sviesto ir įmušame 1 kiaušinį. Viską gerai išmaišome, išminkome ir paliekame 1.5 valandai šiltai, jog tešla pakiltų.

3.
Tuo tarpu ruošiame įdarą - kambario temperatūros sviestą ištriname su 3 šaukštais cukraus ir cinamonu.

4.
Kai tešla pakils, iškočiojame maždaug 0.5 cm storio stačiakampį. Jį ištepame sviesto, cukraus ir cinamono mišiniu. Perpjauti pusiau ir susukti kasą, sunungiant galus, kaip parodyta nuotraukose, ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

5.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių, kol gražiai pagels. Skanaus!




admin · 2019-12-09 06:00 · 577 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt