AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų sausainių (morenginių)
125 gramai jogurto, natūralaus
pagal skonį cukraus pudros
pagal skonį citrinų sulčių
pagal poreikį uogų (įvairių)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Grietinėlę ir natūralų jogurtą su cukraus pudra suplakiau iki standžių putų, pagardinau citrinų sultimis.
2.
Ant atsegamos tortinės dugno uždėjau kartoninį padėkliuką. Jį sutepiau paruoštu kremu ir sudėjau morenginių sausainių sluoksnį, tada dėjau kremą, vėl sausainius ir vėl kremą.
3.
Papuošiau uogomis.
Patarimai:
•
Kremą galite daryti tik su grietinėle, bet man nesinorėjo labai riebaus, todėl maišiau su jogurtu.
•
Kremą ant morengų stenkitės uždėti prieš pat patiekiant ant stalo.
•
Prieš patiekiant laikyti šaldytuve.