AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas žiedinių kopūstų
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
šiek tiek miltų
šiek tiek druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žiedinį kopūstą suskirstyti žiedynais ir juos keletą minučių apvirti pasūdytame vandenyje (virti trumpai, vos porą minučių ar panašiai, jog nepervirtų). Nusunkti. Aš dar kartais išvirtus apibarstau tokiu universaliu prieskonių mišiniu be druskos, bet tas nebūtina.
2.
Kai žiediniai kopūstai atvės, kiekvieną žiedą voliojame miltuose, tada - lengvai paplaktame kiaušinyje, o tada - džiūvėsėliuose.
3.
Kepame įkaitintame aliejuje arba svieste, kol apskrus iš visų pusių.
4.
Pateikiant galima dar pabarstyti tarkuotu sūriu (pvz. Džiugu) arba valgyti su padažu (man labai patinka majonezas +pomidorų padažas + česnakas).