AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų bulvių
350 gramų silkių filė (naudojome ZIGMO Lithuanian style marinuota silkių filė su svogūnais ir prieskoniais)
300 gramų burokėlių
1 vienetas obuolių
1 pundelis svogūnų laiškų
Padažui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai vyno acto
2 šaukštai gazuotas mineralinis vanduo
0.5 šaukštelio dižono garstyčių
0.5 šaukštelio rudojo cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Burokėlį išvirkite pasūdytame vandenyje. Kitame puode su pasūdytu vandeniu išvirkite nuskustas ir nuplautas bulves.
2.
Burokėlį nulupkite, supjaustykite šiaudeliais. Bulves nusunkite ir supjaustykite griežinėliais.
3.
Obuolį nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklalizdžius, o puseles supjaustykite plonais griežinėliais arba skiltelėmis.
4.
Viską, taip pat ir silkę, išdalinkite į lėkštes. Užpilui ingredientus išplakite ir užpilkite ant produktų lėkštėse. Užberkite susmulkintų svogūnų laiškų, užberkite pipirų ir ragaukite.