AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 6 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas bulvių (virtos)
6 šaukštai konservuotų žirnelių
2 šaukštai majonezo (riebaus)
1 žiupsnelis krapų (smulkintų)
pagal poreikį šprotų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius ir bulves supjaustau nedideliais kubeliais, beriu į gilų indą, ten pat keliauja žirneliai ir krapai, įmaišomas majonezas. Sūdyti nebūtina, bet paragaukite, gal jūsų skoniui druskos visgi reiks.
2.
Salotas dedu į porcijines taures, į kiekvieną galvomis žemyn atsargiai įsmeigiu šprotus. Svarbu, kad žuvys būtų tvirtos, tad perkant reikėtų atkreipti dėmesį į užrašus ant skardinių – stambūs ar ne. O beje, dabar galima nusipirkti ir skardinių, kurių viršus perregimas, tad puikiai matoma kokios kokybės žuvys joje.
3.
Iki tiekiant taures laikau šaldytuve.