AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai sviestinių raguolių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas avokadų (nedidelio)
1 saujelė gražgarsčių
2 šaukšteliai kreminio sūrio
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, atsargiai įmušti kiaušinius, kad nesuirtų trynys, kepti iki norimo trynio minkštumo. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Bandeles perpjauti išilgai pusiau, vidines puses aptepti kreminiu sūreliu.
3.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, nulupti odelę ir minkštimą supjaustyti plonomis riekelėmis.
4.
Ant apatinės bandelės pusės dėti gražgarsčių, išdėlioti avokado riekeles, ant viršaus dėti keptą kiaušinį. Uždengti viršutine bandelės puse. Tą patį pakartoti su antru sumuštiniu ir skanaus!