AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 5 vienetai abrikosų (jei maži - 10 vnt.)
5 vienetai braškių (jei mažos - 10 vnt. )
3 vienetai kiaušinių (didelių)
180 mililitrų pieno
70 gramų miltų
60 mililitrų grietinėlės
4 šaukštai cukraus (arba klevų sirupo)
3 šaukštai brendžio (nebūtina)
3 lašai vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas cukraus pudros (papuošimui)
pagal poreikį sviesto (formai ištepti)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Abrikosus ir barškes supjaustom pusiau, ir sudedame į sviestu išteptą kepimo formą. Atidėkite į šalį.
2.
Dubenyje išplakam kiaušinį, pieną, grietinėlę, vanilę ir brendį (nebūtina). Taip pat įpilkite sirupą, jeigu juo keisit cukrų.
3.
Beriam cukrų, miltus, žiupsnelį druskos. Išplakam, kad neliktų gumuliukų. Naudojau elektrinį trintuvą. Masę supilam į kepimo formą.
4.
Pašauname į iki 190 C laipsnių įkaitintą orkaitę 30 - 35 min. Pudrą beriam tik tada, kaip pyragas – apkepas atvės, nes atsitiks kaip nuotraukose .;)