AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: pagal poreikį bismarck silkių filė indian masala marinate
4 vienetai ryžių trapučių
140 gramų konservuotų avinžirnių (arba virtų)
4 šaukšteliai tepamo sūrelio
1 sauja gražgarsčių
0.5 šaukštelio medaus
1 žiupsnelis kario (arba ciberžolės)
šiek tiek sviesto (arba aliejaus)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Trapučius perpjaunam ar perlaužiam pusiau.
2.
Ant kiekvieno užtepame sūrelio.
3.
Avinžirnius gerai nuvarviname, nusausiname ir kelias minutes apkepame keptuvėje su sviestu ar aliejumi. Dedame medaus, beriame kario ir išmaišome. Dar kelias akimirkas pakaitinam ir išjungiam kaitrą. Po šaukštą avinžirnių dedame ant trapučių ir truputį prispaudžiam, kad jie priliptų prie sūrelio.
4.
Deda po gabalėlį silkės ir truputį gražgarsčių.