AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 800 mililitrų vandens
400 gramų pomidorų
200 gramų raudonųjų lęšių
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
3 šaukštai aliejaus
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pomidorų viršų įpjauname kryželiu, nuplikome verdančiu vandeniu. Perliejame lediniu vandeniu. Nulupame odeles ir supjaustome gabalėliais.
2.
Svogūną ir česnaką taip pat nulupame. Supjaustome kubeliais.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Pakepiname svogūną su česnaku. Daržovėms suminkštėjus, suberiame pomidoro gabalėlius, pabarstome cukrumi. Troškiname apie 10 min.
4.
Sudedame į puodą keptuvės turinį, supilame vandenį, suberiame lęšius, prieskonius.
5.
Verdame sriubą apie 30 min.