AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 kilogramai pomidorų
1.5 kilogramo morkų
1 kilogramas svogūnų
200 mililitrų aliejaus
150 mililitrų acto 9%
150 gramų cukraus
6 skiltelės česnako
2 šaukštai druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pomidorus sumalti mėsmale ar elektriniu trintuvu (blenderiu).
2.
Morkas smulkiai sutarkuoti, o svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti.
3.
Puode įkaitinti aliejų, apkepinti svogūnus apie 5 minutes, sudėti morkas ir česnaką, kepinti dar 5 minutes.
4.
Sudėti pomidorus, berti druską, cukrų. Patroškinti apie 20-30 minučių, kol nugaruos šiek tiek skysčio. Supilti actą, permaišyti ir užvirinti.
5.
Dar karštą sudėti į švariai išplautus, iškaitintus stiklainius, užsukti steriliais dangteliais. Stiklainius sustatyti dangteliais žemyn, šiltai užkloti ir palikti visiškai atvėsti.