AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas svogūnų (mažų)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
Padažui:
150 mililitrų majonezo
1 šaukštelis acto 5% (arba citrinos sulčių)
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio česnako miltelių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nulupame, perpjauname perpus, sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir verdame, kol bulvės suminkštėja (tik nepervirkite, kad bulvės nesubyrėtų). Kai bulvės išverda, nupilame vandenį ir paliekame visiškai atvėsti.
2.
Susmulkiname saliero stiebą ir kietai virtus kiaušinius (galite pasilikti vieną kiaušinį uždėti ant salotų).
3.
Svogūną sutriname maisto smulkintuvu arba labai smulkiai supjaustome.
4.
Viename indelyje sumaišome padažui skirtus ingredientus.
5.
Visus salotų ingredientus (išskyrus paprikos miltelius) sumaišome viename inde ir uždedame supjaustytą kiaušinį (jei vieną pasilikote). Salotas apibarstome paprikos milteliais ir patiekiame. Skanaus! Padažui skirtų ingredientų kiekį galite reguliuoti pagal savo skonį.