AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas vištienos filė
1 vienetas pomidorų (nedidelio ar kelių saulėje džiovintų)
1 vienetas svogūnų (mažo)
50 gramų fermentinio sūrio
2 šaukštai kreminio sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną perpjauti išilgai į du gabalėlius. Kiekvieną švelniai patrankyti virtuviniu plaktuku, kad suplonėtų ir padidėtų kepsnelio plotas.
2.
Vištieną iš abiejų pusių pabarstyti druska ir pipirais. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3.
Svogūną kuo smulkiau sukapoti, išmaišyti su kreminiu sūrelių. Užtepti ant vištienos kepsnelių.
4.
Pomidorus supjaustyti perpus ir plonomis riekelėmis. Nupilti skysčio perteklių. Pomidorų skilteles išdėlioti ant vištienos kepsnelių.
5.
Sūrį sutarkuoti ir pabarstyti kepsnelius.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Skanaus!