AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų krevečių be kevalo (didesnių)
200 gramų kokoso drožlių
4 šaukštai miltų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas citrinų
1 šaukštelis česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Krevetes nuvalyti, nuplauti ir nusausinti. Apšlakstyti citrinos sultimis.
2.
Miltus sumaišyti su česnako milteliais ir druska dubenėlyje.
3.
Kiaušinius atskirai lengvai išplakti, iki vientisos masės.
4.
Atskirai į dubenėlį suberti kokoso drožles.
5.
Kiekvieną krevetę pirmiausia apvolioti miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje, galiausiai - kokoso drožlėse.
6.
Keptuvėje įkaitintį aliejų. Krevetes kepti po 2 minutes iš abiejų pusių.
7.
Patiekiu su švelniu čili padažu.