AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų lašišos filė (šviežios su odele)
1 šaukštas druskos (naudojau jūros)
1 šaukštelis cukraus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuo lašišos odelės nuvalyti žvynus, nuplauti po šaltu vandeniu ir gerai nusausinti.
2.
Druską sumaišyti su cukrumi ir apibarstyti lašišą iš visų pusių. Įdėti lašišą į dėžutę, uždengti dangtį ir palikti šaldytuve 24 valandoms. Po to nupilti susidariusį skystį ir plonai supjaustyti.
3.
Jei norite, kad lašiša būtų sūresnė, laikykite 2 ar 3 paras, o tada supjaustykite. Ilgiau nei tris dienas nepatartina laikyti, nes bus per sūri.