AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų rūkytos vištienos
8 vienetai pievagrybių (didesnių)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas svogūnų (mažo)
2 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį majonezo
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai sukapoti. Pievagrybius nuvalyti ir supjaustyti mažais gabalėliais.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti svogūnus, apkepinti, pamaišant, kol suminkštės. Sudėti pievagrybius, pakepinti kelias minutes, kol pievagrybiai "susileis" ir pakaitinti, kol nugaruos skystis. Palikti atvėsti.
3.
Kiaušinius ir vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Sudėti atvėsusius pievagrybius.
4.
Pagardinti druska, majonezu, gerai išmaišyti.
5.
Įdaryti šaukštelius, krepšelius ar tepti ant skrudintos duonelės.