AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų cukinijų
1 stiklinė avižinių miltų
2 vienetai kiaušinių
1/3 stiklinės avižų pieno
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas aliejaus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka. Sutarkuotą cukiniją suberti į sietelį ir nuspausti skystį rankomis.
2.
Inde lengvai išplakti kiaušinius, cukrų. Supilti pieną, 1 šaukštą aliejaus, druską, cdėti ukiniją. Išmaišyti.
3.
Suberti miltus ir kepimo miltelius. Išmaišyti iki vientisos masės.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ant vidutinės kaitros.
5.
Įpilti po 2 šaukštus tešlos vienam blyneliui. Kepti apie 3-4 min. iš apačios, tada apversti ir dar pakepti apie 3-4 min.
Patarimai:
•
Jei naudosite jauną cukiniją, ją galima tarkuoti su žieve. Jei naudosite didesnę - žievę nulupkite ir išimkite sėklas.