AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 6 vienetai pievagrybių (labai didelių)
6 vienetai kiaušinių (mažų arba putpelių kiaušinių)
1 vienetas pomidorų
pagal skonį sūrio (tarkuoto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
6 riekelės šaltai rūkytos šoninės (ar kumpio)
pagal skonį svogūnų laiškų (smulkintų)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pievagrybius nuvalyti, išimti kotelius, išskobti vidų. Pomidorą supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Pievagrybių kepurėles sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į kiekvieną pievagrybių kepurėlę dėti sūrio, susmulkinto pomidoro, pagardinti druska ir pipirais, įmušti po kiaušinį.
3.
Kept ikii 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
4.
Šoninės riekeles paskrudinti keptuvėje, supjaustyti nemažais gabaliukais.
5.
Iškeptus pievagrybius su kiaušiniais pabarstyti svogūnų laiškais ir patiekti kartu su šonine.