AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai silkių filė (naudojau Viči silkę su Himalajų druska)
1 vienetas burokėlių (virtų)
1 vienetas avokadų
1 vienetas obuolių (skaniau rugštesnis)
2 šaukštai majonezo (arba graikiško jogurto)
1 šaukštas balzaminio acto
1 šaukštelis citrinų sulčių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Burokėlius supjaustome kubeliais, sudedame į dubenį, apšlakstome balzamiko actu, pagardiname žiupsneliu pipirų ir druskos (druskos galima ir nedėti, ypač, jeigu silkė sūresnė).
2.
Obuolį supjaustome kubeliais ir apšlakstome citrinų sultimis (jos apsaugos obuolį nuo patamsavimo).
3.
Avokadą ir silkę supjaustome kubeliais.
4.
Stiklinėje sluoksniuojame - burokėliai, obuolys, avokadas, silkė, o tada ant viršaus uždedame majonezo arba graikiško jogurto. Beje, šios salotos skanios tiek pateiktos taip susluoksniuotos kaip kad nuotraukoje, tiek sumaišytos.
5.
Mėgaujamės!