AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų konservuotų avinžirnių
180 gramų tuno savo sultyse
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 sauja smidrų
1 sauja krapų
pagal poreikį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek svogūnų laiškų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Smidrus kruopščiai nuplauti, nusausinti, nulaužti sumedėjusią dalį (lengvai lenkti stiebelį, kur jis labiausiai linksta - ten ir laužti). Sudėti į verdantį vandenį ir virti 1 - 2 minutes, nukošti.
2.
Smidrus, kiaušinius, krapus, svogūnų laiškus susmulkinti. Tuną nupilti, išskirstyti šakute. Viską išmaišyti su nukoštais avinžirniais, pagardinti druska ir pipirais, citrinos sultimis.