AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas silkių filė (nedidelės)
6 riekelės prancūziško batono
150 gramų kreminio sūrio (arba varškės+graikiško jogurto)
1 pundelis krapų
3 vienetai saulėje džiovintų pomidorų
0.5 vieneto citrinų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Batono riekeles paskrudinti iš abiejų pusių sausoje keptuvėje ar duonos skrudintuve.
2.
Krapus smulkiai sukapoti, šiek tiek palikti papuošimui. Sumaišyti su kreminiu sūriu. Pagardinti citrinos sultimis, pipirais. Tepti ant batono riekelių.
3.
Silkę supjaustyti juostelėmis. Dėti ant batono skrebučių.
4.
Saulėje džiovintus pomidorus supjaustyti ir dėti ant batono riekelių. Papuošti krapais.