AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 mililitrų miltų
250 mililitrų kefyro
250 mililitrų kreminės varškės
120 mililitrų aliejaus
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Viename inde sumaišyti miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius ir sodą, kitame - kreminę varškę, kefyrą, aliejų, kiaušinius. Birius produktus įmaišyti į skystus, ir palikti 20-30 minučių.
2.
Keptuvę ištepti aliejumi, dėti po šaukštą tešlos, paliekant tarpus, uždengti dangčiu ir kepti ant nedidelės ugnies, kol blynelių paviršiuje atsiras burbuliukai (skylutės). Tada atidengti, apversti ir baigti kepti atidengus.
3.
Patiekti su uogine, grietine, tirpintu sviestu.