AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos filė (arba šlaunelių mėsos be kaulų ir odos)
1 vienetas cukinijų (jaunos, nedidelės)
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas paprikos
1 vienetas pomidorų
1 vienetas svogūnų
150 mililitrų vandens (apytikriai)
3 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio provanso žolelių
pagal skonį druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais. Apkepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje ir atidėti į šalį.
2.
Svogūną smulkiai sukapoti. Morką, cukiniją perpjauti išilgai į keturias dalis ir tuomet riekelėmis, papriką ir pomidorą supjausyti kąsnio dydžio gabalėliais.
3.
Keptuvėje, kur kepė vištieną, apkepinti svogūną, vis pamaišant, kol pašviesės. Tuomet sudėti papriką, morką, pakepinti dar kelias minutes. Dėti pomidorą ir cukiniją, įspausti česnaką, atgal į keptuvę sudėti vištieną.
4.
Viską išmaišyti, pagardinti žolelėmis ir druska, užpilti vandeniu, uždengti dangčiu ir troškinti ant nedidelės kaitros apie 20 minučių, karts nuo karto pamaišant.
5.
Patiekiant galima pabarstyti žalumynais. Valgome su duona, bulvėmis, ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru.