TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Kotryna Santautas Germilė
Naminė sūdyta lašiša
Sūdyta lašiša


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų lašišos filė
1.5 šaukštelio krapų (smulkintų)
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio cukraus
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišą nuplauti, nusausinti, išrinkti, jei yra, kaulus. Druską, cukrų ir pipirus sumaišyti. Žuvies gabalėlį dėti į indą, apiberti druskos, cukraus ir pipirų mišiniu. Tuomet pabarstyti krapais (jei krapų neturite, ne bėda, be jų lašiša irgi skani).

2.
Skaičiau, kad lašišą galima paslėgti, tačiau aš niekuomet taip nedariau. Tiesiog uždarau dėžutę, dedu į šaldytuvą. Dažniausiai per naktį. Jeigu norisi dar sodresnio skonio, lašišą galima laikyti ir ilgiau, bet jei laikysite ilgiau, lašišą reikėtų vis palaistyti susidariusiu skysčiu, kartais galima ir apversti kita puse.



3.
Prieš valgant, krapus ir prieskonius nuvalyti. Skanu valgyti vieną, ant batono su sviestu ir citrina, jei mėgstate - prie blynų, tinka įdaryti ir daržovių kotletukus ir t. t.




admin · 2019-09-14 18:00 · 617 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt