AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų lydekos
3 vienetai morkų (virtų)
3 vienetai kiaušinių (virtų)
3 vienetai svogūnų
100 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis krapų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lydeką išvirti, nukaulinti.
2.
Ant sviesto, ant mažos ugnies, pakepti smulkiai supjaustytus svogūnus, kol gražiai pagels.
3.
Per mėsmalę smulkiai sumalti virtus kiaušinius, virtas morkas ir žuvį. Sudėti svogūnus ir pagardinti prieskoniais.
4.
Masę suformuoti lėkštėje ir palikti šaltai kelioms valandoms. Skanauti su majonezu arba kitu padažu. Galima puošti citrinomis!