TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Melagiui ir tiesą sakant niekas netiki
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-08-27)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-08-27)


Šiandien jausitės visiškai savimi pasitikintys ir užtikrinti dėl savo sprendimų, o toks požiūris žada puikias permainas tiek asmeniniame, tiek socialiniame gyvenime. Tai pats tinkamiausias metas pagalvoti apie naują šukuoseną ar garderobą. Tad kodėl gi nepasitikus rudens visiškai atsinaujinus ir pakeitus stilių?



Jeigu dirbate leidybos ar pardavimų srityje, šiandien galite patirti nesklandumų dėl kai kurių vėluojančių projektų. Tai paskatins jus peržvelgti savo biudžetą, iš naujo įvertinti finansines galimybes ir permąstyti būdus, kaip uždirbate pinigus. Svarbiausia nenusiminkite! 



Gali pasirodyti, kad bendradarbiai, ir ypač autoritetingi asmenys, sąmoningai neleidžia jums pasireikšti. Kaip bebūtų, pasistenkite nesikarščiuoti ir kantriai vykdykite visus reikalavimus. Kad ir kaip tam priešintųsi jūsų siela, dabar geriausia būtų, jeigu nesiveltumėte į audringas diskusijas.



Šiandien galite sulaukti pelningo pasiūlymo išnaudoti vieną iš savo iki šiol neatskleistų talentų. Nesidrovėdami įvertinkite savo galimybes ir pasinaudokite proga. Juk tokie šansai antrą kartą gyvenime nebepasikartoja!



Šiandien galite jaustis fiziškai išsekę. Taip planetos siunčia jums signalą, kad atėjo metas profilaktiniam sveikatos patikrinimui! Jeigu pastaruoju metu jau išsiaiškinote savo negalavimo priežastį ir pradėjote gydytis, dabar galite jaustis nusivylę nematydami aiškių rezultatų. 



Labai tikėtina,kad šiandien jausitės pikti ir netgi nugalėti, tačiau atminkite, kad kartais privalome pralaimėti mūšį, jog sugebėtume iš šalies įvertinti savo strategiją ir patobulintume ją. Tiesa ta, kad greičiausiai nebuvote sąžiningi su savimi ir pro pirštus leidote pablogėjusios sveikatos simptomus. Ar tikrai kas vakarą turite išgerti po taurę vyno? Negi tikrai negalite gyventi be šokolado? Jeigu lipant laiptais, jums ima stigti oro – tai ženklas, kad atėjo metas pasirūpinti savimi!



Šiandien jūsų intuicija ir vaizduotė taps kaip niekad gajos. Išnaudokite šią dieną kūrybiškai veiklai arba skirkite daugiau dėmesio likimo nuskriaustiems žmonėms. Šiuo metu ypač jausite teigiamą Visatos galią, tad nesidrovėkite ir skleiskite pozityvią energiją aplinkiniams!



Šiandien planetos paskatins jus labiau susirūpinti savo sveikata. Jeigu pastaruoju metu negailėjote savęs, labai tikėtina, kad organizmas pagaliau duos ženklą būtinoms permainoms. Tai ypač tinkamas metas atsikratyti žalingų įpročių, pavyzdžiui, rūkymo, besaikio gėrimo ar persivalgymo. 



Galingos Visatos jėgos šiandien skatins jus susirūpinti savo asmeniniu gyvenimu. Jeigu esate rimtai kažkam įsipareigoję, galbūt atėjo metas reabilituoti šiuos santykius? Dabar daug galvosite apie savo sąjungą ir jos reikšmingumą. Atėjo metas atsakyti sau: jūsų mylimasis padeda ar trukdo siekti užsibrėžtų ateities tikslų.



Šiandien galite sužinoti, kad vienas iš jūsų bendradarbių išeina iš darbo. Tam, kad patys laiku užbaigtumėte visus jums pavestus projektus, turėsite būti atidesni ir pasėdėti viršvalandžius. Negailėkite laiko patikrinti tai, ką jau nuveikėte. Kruopštumas padės pasiekti norimų rezultatų ir pelnyti kolegų pripažinimą!



Ši diena bus ypač sėkminga leidybos, reklamos srityse dirbantiems Vandeniams arba tiems, kurių darbas visiškai nesusijęs su tarptautiniais ryšiais. Tai pati tinkamiausia diena sugrįžti į studijas ar užsirašyti į tobulinimosi kursus. Jeigu kažkada atidėjote išsilavinimą dėl kažkokių asmeninių priežasčių, žinokite, geresnio laiko perdėlioti savo prioritetus gali nebebūti!



Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute gali padėti atskleisti tam tikros informacijos, kuri pasės nepasitikėjimą savo jėgomis ir privers abejoti galimais sprendimais. Negana to, turėsite iš naujo susiremti su savo senais demonais. Kai jau atrodė, kad visiškai juos įveikėte, šie vėl atras būdų, kaip sugadinti jums nuotaiką. Tik nenuleiskite rankų, susiimkite ir atsikratysite jų visiems laikams!


admin · 2019-08-27 02:00 · 632 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt