TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-03 16:10
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-26)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-26)


Šiandien derėtų daugiau dėmesio skirti jau įpusėjusiems projektams nei pradėti kažką visiškai naujo. Jeigu jaučiate, kad jūsų ir verslo partnerių ar užsakovų nuomonės kardinaliai nesutampa, duokite jiems daugiau laiko. Netrukus kosminė energija pasikeis, tad gebėsite priimti aiškesnius ir labiau apibrėžtus sprendimus. 



Jeigu šiandien esate suplanavę viešą kalbą arba prezentaciją, galite neabejoti save sėkme! Tiesą pasakius, galite taip sužavėti vieną iš savo klausytojų, kad jis pasiūlys jums nepaprastų galimybių, kurioms bus sunku atsispirti. Dabar galite užmegzti išties vertingų kontaktų, kurie laikui bėgant padės įgyvendinti ne vieną asmeninę svajonę.



Šiandien planetos skatins jus pabusti iš letargo miego ir parodyti pasauliui, kokie esate talentingi bei nuostabūs. Kaip bebūtų, galite susidurti su keletu nesklandumų karjeros kelyje. Jeigu turite į vertingos informacijos, kuria būtų pravartu pasidalinti su autoritetingais žmonėmis, neskubėkite. Labai tikėtina, kad šiuo metu jūsų žodžiams pritrūks argumentų.



Šiandien planetos apdovanos jus išskirtiniu įžvalgumu, o tai padės priimti užtikrintus sprendimus. Jeigu esate susiję su teisėsauga ar teismais, galite neabejoti, kad dabar paaiškėję nauji faktai prisidės prie jūsų tolimesnės sėkmės. Puiku!



Šiandien galite sulaukti ypač gerų naujienų iš savo viršininko ar kito įtakingo žmogaus, susijusio su jūsų karjera. Pagaliau ir į jūsų kiemą ateis pinigai bei pripažinimas. Mėgaukitės tuo! 



Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute paskatins jus labiau susirūpinti savo materialine padėtimi. Šiuo metu trokšite pademonstruoti pasauliui savo kūrybiškąją prigimtį ir greičiausiai netgi rasite būdų, kaip užsidirbti papildomai. Puiku!



Visata perspėja, kad šiandien jus gali užklupti netikėtos išlaidos, susijusios su jūsų arba šeimos narių sveikata, tad kol kas susilaikykite nuo bet kokių neplanuotų išlaidų. Svarbiausia, nenusiminkite! Kartu su mylimu žmogumi tikrai rasite kokią nors išeitį.



Šiandien galite sulaukti puikios galimybės pakilti karjeros laipteliais. Žinoma, tam, kad visiškai išnaudotumėte šią progą, turėsite peržengti savo komforto slenkstį. Tad pasiruoškite!



Šiandien rizikuojate įsivelti į audringą konfliktą su vienu iš savo šeimos narių. Tikėtina, kad visai nekaltai prasidėjęs pokalbis įsuks jus į tikrą jausmų viesulą, kurį bus labai sunku suvaldyti! Tai žinodami, neskubėkite daryti prielaidų ir venkite kategoriškų sprendimų. Emocijoms nurimus gebėsite blaiviai pažvelgti į susidariusią situaciją. Tada ir nuspręsite, ką daryti toliau.



Jeigu skirsite pakankamai dėmesio savo finansinei situacijai ir santykiams su žmonėmis, šiandien jūsų materialinė padėtis turėtų pradėti ženkliai pagerėti. Kaip bebūtų, kol kas venkite pasirašinėti bet kokius dokumentus, susijusius su pinigais. Svarbius finansinius sandorius ir sutartis atidėkite savaitės pabaigai.



Šiandien galite gauti ypač pelningą darbo pasiūlymą. Ši tikimybė dar labiau sustiprėja, jeigu dirbate kaip laisvai samdomi specialistai! Labai tikėtina, kad jus prisimins ankstesni verslo partneriai arba darbdaviai, kurie buvo maloniai nustebinti jūsų kruopštumu ir užsispyrimu. Šaunu!



Labai tikėtina, kad šiandien galėsite lengviau atsikvėpti dėl savo finansų ir netgi sulauksite puikių galimybių dar labiau pagerinti savo materialinę padėtį. Gali būti, kad dabar atgausite draugui ar giminaičiui paskolintus pinigus, protingai investuosite į nekilnojamąjį turtą  ar netgi laimėsite loterijoje. Sėkmės!


admin · 2019-08-26 02:00 · 632 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt