TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Saulės diena Pasaulinė spaudos laisvės diena 1791 m. pirmosios rašytinės Konstitucijos Europoje diena
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-25)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-08-25)


Labai tikėtina, kad šiandien sulauksite malonių naujienų, susijusių su jūsų artimųjų laime. Galbūt kažkas praneš, kad greitu laiku tapsite teta ar dėde? O gal sulauksite pakvietimo į vestuves arba sužinosite apie piršlybas? Bet kuriuo atveju, šios žinios praskaidrins jūsų kasdienybę ir nuteiks maloniam kažko labai džiugaus laukimui.



Visata lems, kad šiandien labiau susirūpinkite savo asmeniniu gyvenimu. Planetos apdovanos jus išskirtinėmis įžvalgomis, kurios padės išspręsti jau ilgai kamavusias problemas. Išnaudokite šią kosminę energiją protingai ir suteikite savo santykiams daugiau intymumo!



Jeigu tik panorėsite, šiandien sugebėsite nuversti kalnus! Tereikia pasitelkti savo įgimtą kūrybiškumą, pasiraitoti rankoves ir ieškoti naujų metodų savo svajonėms įgyvendinti. Jeigu jau kurį laiką brandinote kokią įdomią idėją, atėjo metas suteikti jai realųjį pagrindą!



Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute padės jums sudėlioti paskutinius taškus kūrybiniuose projektuose. Galbūt baigaite rašyti pjesę, kuriate muziką ar tapote paveikslus? Kad ir kokia veikla beužsiimtumėte, pasistenkite bent kol kas atidėti visus su ja susijusius finansinius reikalus!



Šiandien norėsis užbėgti įvykiams už akių ir susitvarkyti finansinius reikalus avansu. Vis dėlto taip elgtis nepatartina, mat planetos jus perspėja apie aplaidžių klaidų tikimybę.  Pavyzdžiui, skaitydami sutartį, ką nors praleisite, neužakcentuosite arba pasikliausite nepatikimo konsultanto patarimais. Tai žinodami, visus popierinius sandorius atidėkite beprasidedančiai darbo savaitei.



Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute žada jums daugybę intriguojančių nuotykių! Trokšite atsikratyti bet kokios veiklos ar santykių, kurie trukdo jums iš tiesų pasijusti laimingiems. Pasinaudokite laisvadienio privilegija niekur neskubėti ir atidžiai apgalvokite galimus sprendimus.



Šiandien planetos gali sujaukti jūsų santykius su mylimu žmogumi, įnešdamos į juos šiek tiek sumaišties. Venkite nesusipratimų bei jausmingų dramų. Greičiausiai nesutarimų priežastimi taps nuomonių skirtumas dėl kokio nors svarbaus šeimyninio reikalo. Kaip bebūtų, atminkite, kad kategoriškumas prie gero neprives, ir pasistenkite būti pakantesni.



Visata lems, kad šiandien bus gana sudėtinga vykdyti savo planus. Ypač, jeigu jie susiję su darbo reikalais arba asmeniniu gyvenimu! Nepalankios aplinkybės dabar gali iššaukti nemalonių konfliktų tarp jūsų ir mylimojo, tad pasistenkite valdyti emocijas ir kaip įmanydami venkite nesusipratimų. 



Jeigu šiandien esate numatę pakeliauti, galite tikėtis, kad tai gerokai jus išvargins. Žinoma, kelionės, ypač tarptautinės, visada sekina, bet kartu apdovanoja ir nepamirštamais įspūdžiais! Pasitikite iššūkius su šypsena ir neleiskite, kad keletas nesklandumų sugadintų jums nuotaiką.



Šiandien planetos jums subtiliai primins, kad trokštami sėkmės privalote nebesvajoti ir imtis konkrečių veiksmų! Taigi nuosekliai permąstykite visus savo planus, ligšiolius pasiekimus ir pagalvokite, kaip galėtumėte priartėti prie užsibrėžtų tikslų.



Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute paskatins jus susivienyti su artimu bičiuliu, kad kartu galėtumėte lengviau ir greičiau įgyvendinti bendrą svajonę. Daugiau ryžto ir sėkmės!



Šiandien labiau norėsis daugiau laiko pabūti atskirai nuo žmonių arba labai mažoje, jaukioje kompanijoje. Jeigu tektų dieną praleisti vieniems, apdovanokite save kokia atpalaiduojančia pramoga. Galbūt tam puikiai tiktų SPA procedūros? Leiskite sau atsipalaiduoti ir mėgaukitės kiekviena šio poilsio akimirka! 


admin · 2019-08-25 02:00 · 631 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt