TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Aleksandras Jokūbas Juvenalis Pilypas Arvystas Kantvydė
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-08-23)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-08-23)


Intuicija kužda, kad jūsų laukia nuostabus atradimų kupinas savaitgalis. Drąsiai kurkite ateities planus ir kalbėkite apie savo vizijas su kitais žmonėmis. Nė nespėsite apsižiūrėti, kaip jūsų svajonės ims pildytis!



Nepaisant to, kad beprasidedantis savaitgalis užvertė jus gausybe intriguojančių pasiūlymų, niekaip negalėsite atsipalaiduoti vis galvodami apie ateities planus. Neskubėkite, žvaigždės jums palankios, tad tikrai nieko nenutiks jeigu šiek tiek pailsėsite.



Nepaisant to, kad savaitgalis dar neprasidėj, šiandien galite sulaukti netikėto toliau gyvenančių giminaičių vizito. Jeigu pastaruoju metu išgyvenate dėl meilės reikalų, pasikalbėktie apie tai su vyresniu šeimos nariu. Tikėtina, kad jo sukaupta patirtis padės į susiklosčiusią situaciją pažvelgti kiek kitokiu kampu.



Visata lems, kad šiandien klaidžiosite prisiminimų labirintais. Jeigu jaučiate, kad tai jums trukdo džiaugtis diena, užsiimkite kokia nors veikla, kuriai reikalingas išskirtinis susikaupimas. Išliekite susikaupusius jausmus kūrybiškai!



Žvaigždės jums vėl šypsosi, tad pasinaudokite palankiomis aplinkybėmis ir iš naujo įvertinkite santykius su mylimu žmogumi, draugais ir kolegomis. Galbūt atėjo laikas šį tą pakeisti, kad visi jaustumėtės geriau?



Diena bus gana dviprasmiška. Viena vertus, būsite pasirengę dirbti numatytus darbus ir mėgautis savo pasiekimais, kita, jausite būtinybę padėti tiems, kurie iš jūsų to tikisi. Altruizmas – nuostabi savybė, tačiau tik gebėdami suderinti visų poreikius, išsaugosite sielos harmoniją.



Nors ant nosies – savaitgalis, šiandien jus kamuos nepaaiškinamas nerimas. Atsipalaiduokite ir neatsiskirkite nuo visuomenės. Labai tikėtina, kad netrukus rūpesčiai, taip neduodantys jums ramybės, pasirodys kur kas menkesni nei yra iš tiesų.



Žvaigždės jums šypsosi, tad pasinaudokite puikia proga pagerinti santykius su mylimu žmogumi. Nors dažnai atvirai kalbėti apie širdies reikalus būna nejauku, pasistenkite nepabūgti. Nuoširdus pokalbis padės subalansuoti net ir labiausiai komplikuotus santykius!



Šiandien bus sunku nenukrypti nuo pasirinkto tikslo, mat nuolat susidursite su aplinkinių pasipriešinimu bei įvairiomis kitomis kliūtimis. Pasitikėkite savimi ir nesileiskite blaškomi pavydžių replikų. Turite visas reikiamas priemones, kad vakarui atėjus galėtumėte savimi didžiuotis.



Visata lems, kad šiandien trokšite išvaizdos ir aplinkos pokyčių, tad nesidrovėkite atidėti ne tokius svarbius darbus ir išnaudokite penktadienį dvasiniam bei fiziniam atsinaujinimui. Pasidarykite naują šukuoseną, įsigykite rudens kolekcijos rūbų, sudalyvaukite įdomiame seminare ar aplankykite sielą glostančią meno parodą. 



Kad ir kuo šiandien užsiimtumėte, neskubėkite bei skirkite deramą dėmesį smulkmenoms. Venkite greitų sprendimų, trumpesnių darbo metodų, nesukčiaukite. Viskas, ką praleisite pro pirštus, atsilieps jūsų progresui bei profesinei reputacijai. Taigi nerizikuokite. 



Šiandien Visata apdovanos jus kūrybinėmis įžvalgomis kaip praskaidrinti savo profesinę kasdienybę. Užsirašykite visus kilusius sumanymus ir nesidrovėkite jais pasidalinti su aplinkiniais. Pasitikėkite savimi ir jūsų svajonės neabejotinai išsipildys!


admin · 2019-08-23 02:00 · 660 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt