TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Aleksandras Jokūbas Juvenalis Pilypas Arvystas Kantvydė
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-08-21)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-08-21)


Planetos siunčia jums permainingus signalus, tad spręsdami kasdienius reikalus, mąstykite netradiciškai ir nepaleiskite iš akių savo tikslo! Dabar ypač tinkamas metas planuoti biudžetą ar susitvarkyti darbo vietą. Kuo aiškiau viską matysite prieš akis, tuo sklandžiau irsitės savo svajonės link!



Šiandien planetos skatins jus žengti naują gyvenimo žingsnį ir tam, kad sklandžiai tą padarytumėte, turėsite labiau pasitikėti savo jėgomis. Nebijokite iššūkių, mat dabar turite tvirtą Visatos užnugarį, kad pasiektumėte viską, apie ką svajojate.



Šiandien planetos skatins jus atversti naują gyvenimo puslapį, tačiau tam, kad galėtumėte tai padaryti, pirmiausia reikės atsikratyti senų kompleksų bei nuoskaudų. Atverkite širdį patikimam pašnekovui ir įsiklausykite į jo patarimus.



Šiandien galite sulaukti netikėto pasiūlymo įsitraukti į kokią nors labdaringą socialinę veiklą. Pripažinkite nuomonių įvairovę – ji praturtina pasaulį ir veikdama išvien gali sukurti kažką išties nepaprasto. Atverkite širdį idėjoms ir mėgaukitės žadą atimančiais rezultatais.



Atėjo laikas atversti naują profesinio gyvenimo puslapį, tačiau kad ir kaip jaustumėtės jam pasirengę, nusiteikite staigiems likimo posūkiams. Dabar puikus metas permąstyti savo ilgalaikius planus, atnaujinti socialinių tinklų profilius bei padaryti įspūdį potencialiems darbdaviams ar verslo partneriams. Sėkmės!



Užmirškite taisykles ir pasiduokite nuotykių troškimui! Juk net pačias kasdieniškiausias užduotis galima atlikti kūrybiškai, žvelgiant netradiciniu kampu. Garsiai kalbėkite apie tai, ko norite, tačiau darykite tai atsakingai – svajonės gali imti ir išsipildyti!



Visata lems, kad šiandien būsite ypač emocionalūs. Pasistenkite negatyvias mintis transformuoti į kūrybiškumą. Taip ne tik išsaugsite santykius su aplinkiniais, bet ir įkvėpsite savo idėjomis sekti kitus žmones. Sėkmės!



Šiandien planetos paskatins jus atsigręžti į santykius su kitais žmonėmis. Pagalvokite, kokie esate partneriai mylimam žmogui ar kolegos darbe. Dabar svarbu ne tik suvokti savo kaip asmenybės unikalumą, bet ir išmokti prisitaikyti bei siekti bendrų tikslų. 



Dirbdami šiandien nieko nepraleiskite pro pirštus, mat vėliau šis aplaidumas gali brangiai atsirūgti. Sąmoningai sulėtinktie tempą, kad galėtumėte deramai įvertinti visas aplinkybės, tačiau drauge nenuleiskite akių nuo horizonto ir pasilikite galimybę improvizuoti.



Šiandien jūsų laukia daugybė netikėtų prisipažinimų, kurie gali priversti jus pasijusti nejaukiai. Nurimkite ir pasistenkite susilaikyti nuo bet kokio vertinimo. Jau rytoj susiklosčiusi situacija nušvis kitoje šviesoje, tad galėsite ramiai nuspręsti, ką daryti toliau.



Patekę į keblią situaciją, niekaip negalėsite apsispręsti: gintis ar sprukti kuo toliau. Visa tai dėl keleto planetų įtakos, kurios vienu metu skatins saugoti savo autoritetą ir nesivelti į audringus ginčus su kitais žmonėmis. Atminkite, kad taikos jėga neišlaikysite. Ji pasiekiama tik abipusiu sutarimu!



Šiandien darykite tik tai, ko reikia, kad pamaitintumėte savo įspūdžių ištroškusią sielą. Atsirinkite svarbiausius susitikimus su žmonėmis, vakarą praleiskite su įdomia knyga ar įkvepiančiu filmu. Nutildykite visus nereikalingus aplinkos triukšmo šaltinius, kad galėtumėte įsiklausyti į savo širdies šauksmą!


admin · 2019-08-21 02:00 · 655 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt