TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Saulės diena Pasaulinė spaudos laisvės diena 1791 m. pirmosios rašytinės Konstitucijos Europoje diena
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-08-20)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-08-20)


Darbe įsivyravusi įtampa ir virtinė nesusipratimų su kolegomis gali jus visiškai išmušti iš pusiausvyros. Kaip bebūtų, jeigu susikaupsite ir sąmoningai vengsite aršių diskusijų, galbūt sugebėsite išsaugoti ramybę vakare. Skirkite daugiau laiko atpalaiduojančiai veiklai, pailsėkite.



Šiandien bus nesunku nusistatyti prioritetus ir siekti užsibrėžto tikslo. Kaip bebūtų, susidūrę su pirmosiomis kliūtimis, nejučia imsite ieškoti atpirkimo ožio, kuriam galėtumėte sukarti visas savo nesėkmes. Nepanikuokite ir nebijokite nežinomybės. Juk kai kada pasiekti tikslą užtrunka ilgiau nei galite įsivaizduoti!



Nepaisant to, kad aplinkiniai tikisi jūsų dalyvavimo komandinėje veikloje, šiandien būsite labiau užsiėmę bandydami sudėlioti kasdienius darbus į vieną didelę ateities viziją. Nesijaudinkite dėl to, ką kalba kolegos. Juk tikrai neprivalote visiems įtikti. Sekite širdimi ir tikrai nepasigailėsite!



Šiandien pagaliau  pamatysite, kad jūsų pastangos ima atsipirkti ir atneš daug naudos ilgalaikėje perspektyvoje. Šiek tiek disciplinos ir sėkmės padės jums pasiekti viską, ko tik užsigeisite. Dabar kiekvienas jūsų žodis skambės įtaigiai ir jūs be vargo patrauksite auditorijos dėmesį. Pasinaudokite šia proga ir kurkite ilgalaikius profesinius ryšius! 



Savo vingraus liežuvio dėka šiandien sugebėsite užglaistyti net pačias nemaloniausias situacijas. Jūsų rankose – didžiulė galia, tad drąsiai naudokitės ja gyvenimo kelyje. Nebijokite nuopuolių ir išdrįskite išbandyti sritis, apie kurias visada svajojote! Šiandien žvaigždės jums šypsosi! 



Šiandien Visata atskleis jums tokių paslapčių, apie kurias kitiems nevalia sužinoti. Dėl šios priežasties jausitės pakylėti ir visą dieną paslaptingai šypsodamiesi trauksite aplinkinių žvilgsnius. Kaip bebūtų, neskubėkite kalbėti apie savo atradimus. Tegul naujai širdyje užgimusios idėjos subręsta!



Žvelkite į gyvenimą paprasčiau ir mėgaukitės aplinkinių draugija.  Paprastas pokalbis su bičiuliu šiandien gali atgaivinti ir įkvėpti jus naujiems žygdarbiams. Nemanykite, kad privalote rūpintis kitų žmonių problemomis ir nesikišite į situacijas, kurios jums sukeltų tik diskomfortą.



Šiandien sužinosite daugybę vertingos informacijos, kuri padės jums pasiekti numatytus tikslus. Tam, kad iš šios stebuklingos dienos išpeštumėte kuo daugiau naudos, neužsidarykite tarp keturių sienų ir kuo daugiau bendraukite su aplinkiniais. Keletą kartų giliai įkvėpkite, susikaupkite ir pirmyn savo svajonių link!



Tikėtina, kad šiandien planus jums teks pakeisti bent keletą kartų. Ryte dėl netikėtai iškilusių rūpesčių šeimoje atsisakysite sporto klubo ar suplanuoto darbo vizito. Nepaisant visko, dabar ypač palankus metas tvarkyti finansinius reikalus. Pasikliaukite širdimi ir tikrai nesuklysite.



Šiandien jums teks priimti gana atsakingą sprendimą, susijusį su finansais ir materialine padėtimi ateityje. Nepasiduokite aplinkinių spaudimui ir galvokite tiek, kiek tik panorėsite. Apdairumas ir atsargus elgesys neabejotinai pasiteisins!



Neliūdėkite, jeigu aplinkiniai kalba ne tai, ką norėtumėte girdėti. Juk svarbiausia, kad patys esate patenkinti savo darbu. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės procesu. Jau visai netrukus aplinkybės pasikeis ir jūs sulauksite taip trokštamos paramos!



Šiandien jums gali tekti spręsti artimų žmonių problemas. Mylimasis ar šeimos nariai ateis paprašyti jūsų patarimo, tad nusiteikite išklausyti, būkite dėmesingi ir atjauskite patekusius į bėdą. Šiuo metu susilaikykite nuo bet kokios kritikos ir daugiau dėmesio skirkite problemos priežastims. 


admin · 2019-08-20 02:00 · 596 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt