TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-18 21:14
Turkiškas mėsos troškinys su bulvėmis ir daržovėmis
Turkiškas mėsos troškinys su bulvėmis ir daržovėmis

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
325 gramai jautienos (liesos, arba kitokios mėsos)
4 vienetai bulvių
2 vienetai paprikos
2 vienetai morkų
2 vienetai pomidorų
1 vienetas cukinijų (nedidelės)
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė vandens
1 sauja šparaginių pupelių (didelės)
3 skiltelės česnako
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas pomidorų pastos
šiek tiek čiobrelių šakelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Jautieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir pakepinti ant stiprios ugnies keptuvėje su aliejumi. Kepinti apie 5 minutes, kol gražiais apskrus. Tada sudėti į troškinimui skirtą indą.

2.
Bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Suberti į troškintuvą su jautiena.

3.
Susmulkinti svogūną, česnako skilteles ir apkepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Sudėti riekelėmis pjaustytas morkas ir paprikas.

4.
Cukiniją nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Sudėti į keptuvę su daržovėmis ir pagardinti druska, pipirais, čiobreliais. Pakepinti kelias minutes ir sudėti smulkintus pomidorus bei pomidorų pastą. Gerai išmaišyti.

5.
Visą keptuvės turinį sudėti į troškintuvą, užpilti vandeniu ir uždengus dangčiu, patroškinti, kol bulvės suminkštės. Jei reikia, įpilkite dar vandens. Troškinti ant silpnos liepsnos apie 15-20 minučių.

6.
Galiausiai sudėti šparagines pupeles ir dar patroškinti 3 minutes.




admin · 2019-08-19 12:00 · 507 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt